[vc_row][vc_column][vc_column_text font_family=”Bubblegum Sans” font_size=”16px”]

Jeg er sidst i 40’erne og gift. Jeg bor i hus på landet med 2 hunde og 3 delvist voksne børn.

Efter en del år, hvor jeg har arbejdet med ældre mennesker, blev jeg nødt til at sadle om. Her var det vigtigt for mig at bevare kontakten til mennesker samt at drage omsorg for andre, da det er en stor del af mig.

Jeg har fra barns ben altid været både healer og clairvoyant. Det ligger dybt i mit DNA og har været til stede i flere led i familien igennem mange generationer.

Jeg var nået til et sted i mit liv, hvor det var vigtigt at jeg kunne arbejde med noget, der gjorde mig glad og noget jeg ville kunne arbejde med i mange år. Med tanke på dette blev AngelBalance skabt.

Jeg har bygget lidt på mine evner med nogle uddannelser som Energy flow healer, Angelcard guide og NLP coaching practitioner.

Dertil har jeg flere års erfaring inden for mentoring.

Jeg udvider hele tiden mine kompetencer  og der fyldes på med kurser, webinars, foredrag og meget andet. Jeg er nysgerrig af natur og lader mig tiltrække af nyt og føjer det til min værktøjskasse.

Mit fokus er at tilbyde dig en mulighed for at skabe forandring i dit energi system, så du opnår større tilfredshed,  og balance i din krop og sjæl.

De værktøjer jeg bruger er healing,  clairvoyance, kanalisering, spirituel vejledning, kanaliseret guidet healing, coaching, guidede meditationer og englekort.

Jeg tilbyder også små online kurser, der er med til at skabe den forandring, netop du  har brug for.

Fortrinsvis arbejder jeg pr. telefon både i forhold til healings, mentoring og sessions. Det giver dig en større frihed og er nemmere at passe ind i en travl hverdag.

Dog er det muligt for dig at både sessions og healings foregår hjemme hos dig og jeg arbejder på at lave en klinik hjemme hos mig selv.

Ved vores første kontakt taler vi lidt sammen og ud fra det du fortæller mig, så tilbyder jeg dig den behandlings form, du vil få mest ud af.

Ofte tilbyder jeg en all-round løsning, da det ofte er kombinationen af de værktøjer, jeg har til rådighed, der giver dig det bedste resultat.

Jeg glæder mig til at guide, heale og vejlede dig i den retning, der gør dig glad.

Kærlige Knus

Nynne Isabella

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]