Fjernhealing

FjernHealing udføres på forskellig vis fra Healer til Healer. Her under  kan du læse, hvordan jeg gør og hvad du kan gøre.

 

Når du har booket en fjernhealing:

  • En fjernhealing er praktisk for dig, da du modtager healingen hjemme hos dig selv. Jeg befinder mig på min bopæl og på aftalte tidspunkt sætter jeg mig ned et roligt sted og stiller ind på dig. Jeg er så kanal for de energier, du lige har brug for, ud fra det vi har aftalt inden.
  • Inden healingen begynder på det aftalte tidspunkt. Er det en god ide for dig at finde dig et roligt sted at sætte dig ned eller ligge dig ned. Du kan tage et tæppe over dig, lukke dine øjne og bringe dig selv i ro med et par dybe vejrtrækninger. Du vil her finde ro i dig selv og er nu klar til at modtage healingen.
  • Er du af en eller anden grund ikke i stand til at være i ro under healingen, så er det helt i orden. Men jeg anbefaler ikke at du køre bil  eller arbejder med værktøj, da energierne fra healingen godt kan sløve dig.
  • Healingen bliver sat i gang af mig, der åbner healingen og jeg er så kanal for de energier, der nu bliver sendt hen til dig. Under healingen laver jeg også en kanalisering der indeholder det, der sker under healingen i dig. Den vil blive sendt til dig på mail eller lydfil.
  • Under healingen kan du måske  mærke noget i din  krop fx. sitren, kilden, kulde, varme, prikken, se billeder/små film eller farver. Det kan også være du falder i søvn eller bliver urolig. Det er alt sammen helt normalt. Faktisk kan det også være du  ikke mærker noget som helst.
  • Efter healingen anbefaler jeg at du slapper lidt af, da energierne vil have godt af at synke ordentligt ind i dig. Jeg anbefaler at du drikker godt med vand og ellers lytter til dig selv.
  • Healingen kan medføre en lettere hovedpine eller svimmelhed hvis du ikke får drukket nok efterfølgende.
  • Healingen vil arbejde i dig  i 1-2 dage og efter de dage har du det fulde udbytte af healingen.

Priser og bestilling af tid og betaling:

30 min. fjernhealing inkl. kanalisering 350 kr.

60 min. fjernhealing inkl. kanalisering 700 kr.

Du bestiller en tid hos mig ved at kontakte mig på telefon 8160 1001. Her kan du sende mig en sms eller du kan ringe til mig. Er jeg optaget, så ringer jeg snarest tilbage til dig.

Af hensyn til god energi under healingen indbetaler du, når du bestiller din tid til healingen.

Indbetaling kan ske til MobilePay erhverv 30905 (der skal kun være 5 tal) eller du kan bede om mit konto nummer. Her gælder det at det er straks betaling.